INSPIRE - BRACELET - LIVING

Lieve Volgers,


Laatste dag.. laatste dag... laatste dag..dan weekend en daarna SCHOOL!!!

Nu heb ik vandaag een leuke dag, ééntje is bij een vriendje en dat zorgt meteen voor rust en reinheid. Dus ook tijd om het e.e.a. voor te bereiden..

Mijn zoon wilde wel graag helpen.. de jongste ook maar dan alleen met 1 secondenlijm. Die is dus spelen en dat geeft mij letterlijk even ruimte. Met Vader Abraham op de achtergrond "daar aan dat kleine café aan de haven" begin ik met een nieuw assortiment kinderarmbandjes te maken omdat ik in september op de grootste kleding en kinderbeurs sta van NL!! Hij mocht de muziek uitkiezen.. hihi...

Maar die Gooise kledingbeurs: Mazzeltje, je komt er normaal nooit tussen maar een vriendin heeft al jaren 2 kramen en kan nu niet. HERE I AM!!! and thank you!! Nu ga ik ook haar coole kindermerk vertegenwoordigen: #kids clippies.

Ook sta ik 28 augustus op het IBIZA Event op de Maarsseveense plassen.

Mocht je zin hebben om te komen.. Moet & Chardon ICE staat koud.. :)

Nu weer aan de slag.. muziekgenre is gelukkig aangepast. Toepasselijk: nu staat Ibiza Lounge 2016 op.

Wat is het leven toch leuk als je er alles uit kan halen wat erin zit.