INSPIRE - BRACELET - LIVING

Lieve Volgers,

Is het herkenbaar als ik zeg dat we de hele vakantie hebben genoten van het "uitslapen" en iets minder rekening houden met de slaaptijden voor een jongen van 7 en bijna 5?? HEERLIJK...

MAAR....... alle 6 weken dacht ik.. komt het weg goed??? ze gaan zo laat naar bed.. slapen wel uit maar... straks kan dat niet meer... Van piekeren naar denken naar voelen.. PFFFF...

Uiteindelijk komt alles goed.. ze liggen vandaag rond 19:00 in bed we hebben ze na 19:30 echt niet meer gehoord.

Dan ga ik weer denken.. tjonge jonge.. wat maak ik mij weer druk om niets. :)

Even over StoerStyle LAB.. volgende week zondag Ibiza Fair op de Maarsseveense plassen, LEUK.. Had mij per ongeluk en uit alle enthousiasme opgegeven en kreeg vorige week de reminder. STRESSSS.... :)

Waarom?? Omdat ik een lieve vriendin heb ( al meer dan 20 jaar) die mijn armbanden nu in haar salon verkoopt en daar ook MIJN doelgroep krijgt. Dus.. orders, bestellingen, op maat gemaakt A.U.B. - tot ook voor grote meiden s.v.p. HIHI.. Te leuk.. en lief!!!

Er komen en gaan mensen in je leven.. Vrienden, kennissen.. Toch zal er altijd een vriendin/ vriend als een rode draad door je leven blijven lopen.. die je kent.. die je respecteert.. Waar je gelijkwaardigheid voelt..

Zij is zo iemand.


:) van kinderen, slapen, stoerstyle LAB naar gevoel voor een vriendin.. :)

En dat op een "gewone" zondagavond.. Dat maakt het leven bijzonder.

Geniet van elke dag!! Kijk voor mooie collecties nog even op facebook, twitter en Instagram. Binnenkort ONLINE. Ook o.a.bij Skinlove in Maarssen te krijgen..


LFS!!