INSPIRE - BRACELET - LIVING

Lieve Volgers,

Om te ondernemen heb je een goed netwerk nodig... niet zo verassend..

Als moeders kunnen we dat als de beste. Bij je kinderen wil je een HEEL groot netwerk opbouwen en steeds aan werken om ze te onderhouden. Op elkaar kunnen terugvallen, helpen, elkaar meer kennis geven, ervaring uitwisselen..

Nu hebben de jongens nog vakantie en was mijn hele netwerk niet aanwezig... Vakantie, werken, dagjes weg... Jeetje zeg... Wat ben je dan alleen.. met je te levendige kinderen die zich ook stierlijk vervelen omdat ze weer de hele dag met elkaar zijn.

Nu dat ik zelf ben begonnen met van mijn hobby werk gaan maken heb je de mensen om je heen ook nodig.. Het mooie is, dat als je ergens voor staat en het laat zien, er echt heel leuk op wordt gereageerd... Ze denken mee, denken na over openingen via via..

En geloof me, dat zijn geen mensen met één webshop.. maar die met heel hard werken, goede inzichten en ik denk ook, goede mensen om hun heen kansen hebben gekregen en deze ook hebben aangepakt.

Phoe... waar kan ik weer uren over denken.. en daar is ook weer een mooie armbanden- lijn uit gekomen.. hihi.. Name: INDIAN SUMMER... Limited Edition.

Binnenkort volgt hier meer over.

Als laatste nog: let op mijn site, er komt een "kopje"bij: INTERIEUR. Heel veel ideeën wat ook best wel eens heel leuk kan worden. Wat denk je.. je wilt wel eens een ronde tafel maar het gezin heeft NET een paar jaar geleden een mooie houten lange tafel gekocht.. Zonde om weg te doen.. Stoerstyle LAB heeft binnenkort de mogelijkheid om je daarbij te helpen.

HOE??? Mail gerust of blijf de blog volgen!!!

info@stoerstylelab.com

Hi 5

Team Stoerstyle LAB