INSPIRE - BRACELET - LIVING

Het gebeurde echt vanmorgen...

Na mijn boodschappen bij een grote kruidenierswinkel zag ik een BUS voor de deur staan.. YESS.. die wil ik hebbbuhhhh..

Helaas.. uw buren waren niet thuis en ik heb hem nu al afgemeld bij de centrale. Dusss.. komt dit pakket in Harmelen en kunt u deze vanaf morgen ophalen. Huh? Je staat ermee in je hand, ik sta voor je.. Misschien even bellen naar het magazijn? "Ja.. daar heb ik geen TIJD voor": zegt hij vriendelijk. ??????????????? En ik niet om morgen of wanneer dan ook naar Harmelen te gaan!! Omgekeerde wereld.. Ik ben toch klant? Het zijn toch de bestellingen die WIJ allemaal doen waardoor deze aardige man zijn route kan rijden, geld kan verdienen en daardoor weer leuke dingen kan doen?

Nu breng ik gelukkig de "pakketjes" van Stoerstyle LAB heel ergens anders heen.. oud en zo vertrouwd.. PTT post van vroeger. :) Want die zijn er weer behoorlijk.. :)

Vorig weekend heb ik op een event gestaan: SHOP @ THE PARK... Grote speeltuin achter mij, voor mij werd Yoga gegeven.. helaas wel wat rustig maar leuke mensen mijn armbanden gekocht.. Heel erg lief! Handmade, dus op maat gemaakt of vermaakt. Vandaar een stapel pakketten.. :)

In de winter sta ik ook nog op twee winterevents.. Hou je op de hoogte, moet leuk worden.. Foodtrucks, Fashion en IJSbaan!!!!

Aankomend weekend eerst een grote beurs, de GOOISE kinderKLEDINGBEURS. Dankzij lieve vriendin Lorena heb ik een plekje kunnen bemachtigen..

Dussss.. vanavond HARD aan de bak met schoonzus Marian om mama/dochter of mama/zoon armbanden te maken..


Fijne avond.. dat gaat ons wel lukken..:)