INSPIRE - BRACELET - LIVING

Lieve Volgers,

Ik zal wel een "laatbloeier" zijn op social media maar JEETJE..... wat is dat groots...

Wat voor een impact heeft het om te twitteren, instagrammen (of hoe je dat noemt) en facebook te hebben.. STA PAF!!!!

Dankzij een goede vriend met nog heel veel goed advies (dank SZ! :)) begonnen met een site en ook met alle media online. Ik ben eigenlijk nog niet eens100% begonnen omdat ik twee drukke, gezellige, ondernemende kindjes om mij heen heb. Tegenwoordig heet dat: "levendige" jongens i.p.v. suppppeeerrrr DRUK!!! :) die deze dagen uit logeren zijn.. Eerlijk: Wat een genot!!:)

Hierdoor heb ik stappen kunnen zetten voor Stoer & Style LAB qua verkooppunten, inkoop, verkoopprijzen, en goede doelen.. Want daar staan we ook voor..

Dat is ook echt met afspraken en een beginnende samenwerking.. Ik heb ruim 11 jaar huidtherapeuten bezocht en ben daarbij in aanraking gekomen met veel huidproblemen. daarom heeft Stoer & Style LAB een een aantal "doelen". Huidfonds (binnenkort meer info). KIKA wil iedereen toch sponseren alleen kunnen we dat niet allemaal en dat is ook goed.. Mijn armbanden voor stoere jongens en stijlvolle meidjes gaan dus naar DAT doel..

Ik heb heel erg veel met honden.. mijn eigen Labradoodle Benji betekent heel veel voor mij maar ook voor ons gezin. Sommige mensen hebben een hond nodig voor begeleiding, andere voor een trauma.. kindjes in het ziekenhuis om te knuffelen zonder een OORDEEL...

Hier zijn ze dus:

- huidfonds

- KIKA

- stichting hulphond

Begrijpen jullie wat ik bedoel dat je je ontzettend onzeker gaat voelen als het echt JOUW idee en concept is en iemand dan zegt: WAUW... wat ontzettend knap dat je dit durft te doen.. leuk!!!

Met klotsende oksels vertelde ik vanavond bij Fletcher HOTEL aan een "new"born vriendin :) dat dit mijn idee is.. Ik volg je al hoor... KIPPENVEL... en een nieuw meedenk maatje en VK punt..

Dank CdeG!!!:)

Degene die ik ga benaderen voor potentieel verkooppunt zijn eigen ondernemers die vanuit hun hart werken om mensen te helpen om medische reden.

Succesvol zijn kun je alleen als je gelooft in jezelf...Mooie quote......working on it @ stoer & style LAB!!

Veel liefs en zoveel dank voor het delen, liken en lezen van de BLOG!!!

Iets vertellen? Info@stoerstylelab.com

Bestellen?? www.stoerstylelab.com

Volgen?? twitter/ facebook/ instagram

Hi 5,

jenn