INSPIRE - BRACELET - LIVING

Het is goed bedacht, een studiedag na de verjaardag van Sinterklaas.. "kunnen de kindjes lekker spelen met het speelgoed" schreven ze in de remindermail.


Oké, ze hebben een punt.. ALS je kindjes spelen met het speelgoed!!! Maar eigenlijk schopt het de hele week in de war, kindjes snappen er niets van, op dinsdag vrij? JIPPIE...

DRUK DOEN... en dat vanaf 07;00 tot?? Geen idee.. tot ze slapen denk ik. Nu kan ik natuurlijk met ze weggaan, bos in, speeltuinen, enz.. Maar voor mij is het ook dinsdag, de was-dag, stofzuigdag.. werken aan de site, pakketjes versturen en even dat oplaad moment voor de rest van de middag/ avond. Het punt is ook, als ik een uurtje een spelletje doe, wat altijd schieten, stoeien of vechten is (twee jongens) ben ik kapot en toe aan ff ME time. Bij de boyzzz is het: geef ze een vinger en ik zit de hele middag met een appel op mijn hoofd om eraf te worden geschoten door de bekende NERF pijltjes.

Krijgen ze van de Goed Heilig man klei, sommige kindjes kunnen daar uuurrreeen mee spelen. Die van mij maken torens van de volle potjes (lege potjes maken niet zoveel geluid bij het vallen).

Soms observeer ik en denk ik: Ik begrijp wel dat jullie af en toe niet luisteren.. jullie begrijpen mij niet en ik jullie niet. Mannen denken anders, doen anders, voelen anders en zijn anders. Of je nu 1 of 100 bent.. Opvoeden is al een job opzich, en van mannen.. begin ik steeds meer te begrijpen.

DUSSS: hopsa naar buiten met de potten klei, stapels maken tot de wolken.. pannenkoeken eten bij oma en daar de speeltuin in. Om daarna met een grote mok thee en oude pepernoten te genieten van twee voldane jongens die een filmpje kijken.. :)

Don't forget: zondag Maarssen ON ICE!!! Super leuk, stoerstyle lab aanwezig voor advies!