INSPIRE - BRACELET - LIVING

Even geleden.. maar niet stil gezeten. :)

Er zijn weer veel armbanden bij, nieuwe collectie voor de herfst en zelfs al een beetje voor de winter. Aanvragen gehad, nieuwe ideeën geboren..en ja.. een DEUK in mijn mooie auto. Hoe? Simpel.. niet opletten. Maar dan ook echt niet opletten. Ik heb namelijk parkeersensoren. Voor degene die het niet kent: ze gaan piepen en bij een dicht object waardoor je niet verder gaat..dat zijn kleine piepjes achter elkaar. Naarmate je dichterbij komt gaan de piepen sneller totdat het een harde toon is.. PIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEPPPPPPPPPPPPPP BOEM...

Nu hebben we daar natuurlijk allemaal een oordeel over (zou ik ook hebben).. Ik denk eigenlijk: Wat knap.. ik heb ze, ben gewaarschuwd maar toch tegen een paal aangereden... Hoe is het mogelijk.. Dat ga ik verklaren: IK was gaan sporten, ga nu 3 keer per week omdat mijn man het heel leuk vond om een video van een vakantie 8 jaar geleden te gaan kijken, daarop een idee gekomen waarbij degene zei: we hebben een leuk iets, gaan we er nog even over nadenken, daar komen altijd nog "betere" punten uit. DANK H.J. te Utrecht.

Maar, een auto kan gelukkig gerepareerd worden.. en verder geen pijn gelukkig.

Vorige week heb ik een stand gehad bij het Event op de Maarsseveense Plassen. Die zaterdag daarvoor was er CODE GEEL gegeven. Paniek in NL dus. Hierdoor kwamen de 5000 bezoekers, die er elke dag zijn volgens de mensen die daar werken, elk weekend wel. Ahum, ik heb er nog geen 200 gezien maar daarvan wel ruim 100 gesproken. Had veel beter kunnen gaan maar wat een leuke en lieve reacties op mijn collectie. Ik had het zelfs even een uurtje echt druk. :)


Nu is er 18 september SHOP AT THE PARK in Houten. StoerStyle LAB staat daar ook. Dus see you there?? :)