INSPIRE - BRACELET - LIVING

Hallo, ik ben Jennifer en wil een "zakelijke" rekening openen...

ING de Meern: "ga zitten, leuk!!!"

Ik geef zo proffie als ik over wil komen maar ondertussen zweet over mijn rug, vanwege een belangrijke stap (voor mij), mijn visitekaartje en geef het excuus: het is een oude hoor..

Ahum.. heb nog geen nieuwe maar zitten wel in mijn hoofd. Nu inclusief website en mailadres. hihi.. super!! Beetje onzekerheid.. Zegt ze: dat ken ik, jouw naam...!!! Ik heb een visitekaartje ergens gekregen, zij had een armband van StoerStyle LAB om.. Die wilde ik ook graag.. Op Facebook kwam ze er niet uit. Twitter en Instagram had ik toen alleen nog maar van gehoord..

"vond het zo moeilijk om te bestellen.."

Daar zit ik dan.. Moeder van 2 kindjes die even in haar paar uur zonder kinderen (van de 6 weken vakantie) naar de bank gaat om haar "zakelijke" rekening te openen.. KENNEN ze het ook nog... Ik straalde.. voelde warm van binnen en buiten.. spanning, opwinding, adrenaline, TROTS.. ook een traantje in de auto...

Ik ga het doen.. ik volg mijn hart.. ik ga goed.. het voelt goed.

Wat bijzonder... dat dekt de lading van deze middag.

Geniet van de ZON!!

Binnekort Indian Summer Bracelets..

xxx